logo

Professionella tjänster för Bostadsrättsföreningar: Från stambyte till fönsterbyte

På Modulbygg, specialiserar vi oss på att möta de unika behoven hos bostadsrättsföreningar med skräddarsydda lösningar.

Innehåll på sidan

För bostadsrättsföreningar är det avgörande att underhålla och uppgradera fastigheterna för att bevara och öka fastighetens värde, samtidigt som man erbjuder medlemmarna en säker och trivsam boendemiljö.

Byggentreprenör åt bostadsrättsföreningar

Som entreprenör åt kommuner & landsting i Skåne erbjuder vi byggtjänster över hela spektrumet. Här är några exempel på vad vi utför för typ av arbeten.

Stambyte

Ett av de mest omfattande, men nödvändiga projekt en bostadsrättsförening kan stöta på. Med vår expertis säkerställer vi att stambytet genomförs effektivt, med minimal störning för medlemmarna.

Lokalanpassningar

Har ni en oanvänd lokal som ni funderar på att omvandla till en lägenhet? Vi hjälper er att omvandla utrymmet till en funktionell och välplanerad bostad.

Takbyte

Skydda fastigheten och dess invånare från elementen med vår takbyte-service. Vi erbjuder hållbara lösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella.

Fönsterbyte

Gamla fönster kan leda till energiförluster och högre uppvärmningskostnader. Uppgradera till moderna, energieffektiva fönster och förbättra fastighetens energiprestanda.

Reparationsarbeten

Från mindre reparationer till större renoveringsprojekt, erbjuder vi en rad tjänster som adresserar alla potentiella behov inom er bostadsrättsförening.

Vi förstår vikten av att samarbeta nära med bostadsrättsföreningar för att säkerställa att varje projekt uppfyller både budget och tidsram. Låt oss vara din partner i att förbättra, underhålla och förnya er fastighet. Kontakta Modulbygg idag för en konsultation.

Letar du efter en byggpartner?

Kontakta oss genom formuläret så återkommer vi inom kort.

Ta första steget mot ditt drömprojekt

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och professionell rådgivning